Keresés...

Válogatott csapatok is pályára lépnek a B33 KUPÁ-kon


Idén negyedszer kerül megrendezésre az MKOSZ által a Magyar Kosárlabdázás Napja.


A Városligetben felállított pályákon ezen a napon egyszerre ünnepel játékkal amatőr és igazolt fiatal és szenior korú játékos.

A programban hagyományosan szerepelnek a Sport Division Kft által szervezett B33 Kupák is.

A korábbi évek B33 versenyeihez képest jelentős változás, hogy idén már az NBI-es női és férfi csapatok játékosai összemérik tudásukat a műanyag pályákon. Sőt az MKOSZ által tavaly szakággá minősített 3X3 kosárlabda válogatott csapatai is beszállnak a küzdelembe.

B33 versenyek

  # B33 MKOSZ KUPA - felnőtt NBI-es férfi és női csapatok és a válogatott keretek részvételével
  # ORSZÁGOS B33 U18 KUPA - az országos junior döntőbe jutott fiú és lány csapatok és a válogatott csapatok részvételével
  # MEGYEI BAJNOKOK B33 KUPÁJA - megyei bajnokságok győztes csapatainak részvételével.
 
Idén is megrendezésre kerül az 1x1 Bajnokság és a játékosok összemérhetik tudásukat virtuális kosárlabdában is az E-GAME versenyen
B33 versenyek szüneteiben és a pályák között folyamatosan láthatók lesznek az urban kultúra más képviselői is. Így BMX, parkour, cheerleader bemutatók színesítik a programot.

 # A MAGYAR KOSÁRLABDÁZÁS NAPJÁ-nak eseményeit a B33 szervezői LIVESTREAM-en keresztül teszik láthatóvá az ország más részeiben lakó kosárlabda rajongóknak.

A Sport Division Kft. nagy megtiszteltetésnek tekinti, hogy a KOSÁRLABDÁZÁS NAPJÁ-n megrendezheti a B33 KUPÁK-at, amelyek méltó lezárását adják az idei B33 szezonnak.

A B33 tornák versenyzési lehetőséget jelent minden korosztály számára

  # B33 DIÁKOLIMPIA - általános és középiskolák csapatainak országos versenyén 420 iskola 650 csapata vett részt,
  # Egyetemi és Főiskolai B33 Bajnokság - 12 férfi és 12 női csapat versenyzett a bajnoki címért,
  # DECATHLON B33 TOUR – országos körverseny, ahol a felnőtt férfi kategóriában nemzetközi (szerb, szlovén, horvát, cseh, ukrán, román) élcsapatok mérik össze erejüket az 1000 EUR pénzdíjért és a 3x3 World Tour Masters tornán való indulás jogáért.

Külön megtiszteltetés számunkra, hogy a 3x3 magyar válogatottak felkészüléséhez és versenyeztetéséhez is sikerült hozzájárulnunk.



 
Elejére!